Aquaforest ferrum lab 200 ml
search
  • Aquaforest ferrum lab 200 ml

Aquaforest ferrum lab 200 ml

€ 13,25
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

Supplement met sterk geconcentreerd ijzer. 

Aantal
Op voorraad

IJzer is een belangrijke micronutriënt die wordt opgenomen door koralen en zeeanemonen. Regelmatige en uitgebalanceerde ijzersuppletie zorgt voor een intensieve groene verkleuring van koralen. IJzer speelt een belangrijke rol in het proces van fotosynthese, daarom verbetert de suppletie het voedingsproces van koralen. Ondersteunt vooral de groene verkleuring van Acroporas en andere SPS-koralen.

1 ml van het product verhoogt het ijzerniveau met 0,001 mg / l (ppm) in 100 liter (27 US gal) water. Het aanbevolen ijzergehalte in aquariumwater is 0,02 - 0,06 mg / l (ppm). Aanbevolen dosering is 0,25 ml / 100 liter water.

 

De dosering moet gebaseerd zijn op het verbruik van micro-elementen. Houd er rekening mee dat elk aquarium anders is en dat de uiteindelijke dosering afhankelijk is van de koraalafzetting en de individuele aquariumbehoeften. Zowel een tekort als een teveel aan micronutriënten hebben invloed op aquariumbewoners, daarom moet de dosering worden geselecteerd en aangepast op basis van regelmatige Aquaforest Lab-watertesten.

aquaforest_ferrum_lab_200_ml
1 Item