Aquaforest vanadium lab 200 ml
search
  • Aquaforest vanadium lab 200 ml

Aquaforest vanadium lab 200 ml

€ 13,25
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

Supplement bevat geconcentreerd vanadium. 

Aantal
Op voorraad

Vanadium is een belangrijke activator van enzymen, het neemt deel aan het metabolisme van koolhydraten en de mineralisatie van het skelet. Dit element wordt regelmatig door de bewoners van het aquarium geconsumeerd, dus om omstandigheden zo dicht mogelijk bij de natuurlijke omgeving te creëren, moet het systematisch aan het aquarium worden gedoseerd.

1 ml van het product verhoogt het vanadiumgehalte met 0,001 mg / l (ppm) in 100 liter (27 US gal) water. Aanbevolen gehalte vanadium in aquariumwater is 0,001 - 0,0025 mg / l (ppm). We raden een dosering aan op basis van de ICP-OES-testresultaten.

 

De dosering moet gebaseerd zijn op het verbruik van micro-elementen. Houd er rekening mee dat elk aquarium anders is en dat de uiteindelijke dosering afhankelijk is van de koraalafzetting en de individuele aquariumbehoeften. Zowel een tekort als een teveel aan micronutriënten hebben invloed op aquariumbewoners, daarom moet de dosering worden geselecteerd en aangepast op basis van regelmatige Aquaforest Lab-watertesten.

aquaforest_vanadium_lab_200_ml
1 Item