Aquaforest fluorum lab 1000 ml
search
  • Aquaforest fluorum lab 1000 ml

Aquaforest fluorum lab 1000 ml

€ 15,25
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

Supplement met sterk geconcentreerd fluoride.

Aantal
Op voorraad

Fluor is een van de belangrijkste micronutriënten in zeewater. In een gesloten aquariumsysteem verwijderen skimmer en filtratiemedia fluorafzettingen uit het water, daarom is suppletie noodzakelijk. Fluor neemt deel aan het verkalkingsproces en ondersteunt het skeletweefsel. Natriumfluoride en calciumfluoride zijn het bouwmateriaal van koraalskeletten, daarom is fluoridesuppletie noodzakelijk in een rifaquarium. Uitgebalanceerde fluoridesuppletie, versterkt effectief de blauwe en witte kleuring van SPS-koralen en benadrukt de fluorescentie van de meeste koralen. Bevat sporen van kalium en jodium.

10 ml Fluorum in 100 l (27 US gal) water verhoogt het fluorniveau met 0,1 mg / l (ppm). Het is belangrijk dat elk aquarium anders is en de dosering hangt af van de koraalafzetting en individuele behoeften. Het aanbevolen fluorniveau in zeeaquaria is 1,0 - 1,5 mg / l (ppm). Aanbevolen dosering: dagelijks 0,3 ml / 100 l (27 US gal) water

 

De dosering moet gebaseerd zijn op het verbruik van micro-elementen. Houd er rekening mee dat elk aquarium anders is en dat de uiteindelijke dosering afhankelijk is van de koraalafzetting en de individuele aquariumbehoeften. Zowel een tekort als een teveel aan micronutriënten hebben invloed op aquariumbewoners, daarom moet de dosering worden geselecteerd en aangepast op basis van regelmatige Aquaforest Lab-watertesten.

aquaforest_fluorum_lab_1000_ml
2 Items