Aquaja Diamond line XL
search
  • Aquaja Diamond line XL

Aquaja Diamond line XL

€ 1.949,00
Inclusief belasting Levering tussen 5 - 7 werkdagen

Aquaja Diamond line XL

Aquarium

Afmeting: 152 x 55 x 55 cm

Glasdikte: 15 mm

Volume: ca. 455 liter

Sump

Afmeting: 95 x 40 x 40 cm

Glasdikte: 6 mm

Gafzak: Dubbel

Volume: ca. 150 liter

Osmose

Afmetingen: 15 x 40 x 50 cm

Volume: ca. 30 liter

Het XL model heeft een los osmosebakje welke niet in de afmetingen van de sump is inbegrepen

Meubel

Afmetingen: 155 x 55 x 85 cm

Het XL model heeft 3 klapdeurtjes en is voorzien van een tussenwand zodat er een gescheiden drooggedeelte ontstaat. In dit gedeelte staat het losse osmosebakje

Kleur: Wit
Lichtkap: Zonder lichtkap
Aantal
Op bestelling

Aquaja Diamond Line XL

Het grootste model, de Aquaja Diamond Line XL, heeft een volume van circa 455 liter. Het aquarium, met afmetingen 152x55x55 cm, is voorzien van extra helder glas (voorruit en zijruiten).

De overloop, gemaakt van zwart glas en voorzien van uitneembare overloopkammen en een dekselplaat, heeft 2 uitstromers. In de overloop zit een dubbele afvoer; een hoofdafvoer van PVC50 (waarin geïntegreerd de 1e opvoerleiding van PVC20 verwerkt zit) en een noodafvoer van PVC50 (waarin geïntegreerd de 2e opvoerleiding van PVC20 verwerkt zit).

De hoofdafvoer van PVC50 is voorzien van een zeer nauwkeurig af te stellen schuifkraan en komt uit in de sump, waarin dubbele gafzakken verwerkt zitten. Daarnaast heeft het XL model een los bakje voor osmosewater.

Het meubel is voorzien van 3 push-2-open klapdeurtjes en heeft een seperaat drooggedeelte.

Overloop met 2 uitstromers

De Aquaja Diamond Line XL heeft een zwart glazen overloop, voorzien van uitneembare overloopkammen en een dekselplaat. In de wand zitten 2 draaibare uitstromers verwerkt.

Dit zorgt voor een zeer strak design en biedt de mogelijkheid tot het richten van de stroming.

Sump

In het meubel zit de design sump, voorzien van witte afwerking. Deze sump, met afmeting 95x40x40 cm is voorzien van dubbele gafzakken. De opvoer van het XL model is gesplitst in 2 PVC20 mm opvoerleidingen.

Het leidingwerk wordt compleet gemonteerd geleverd; u hoeft enkel de doorvoeren in het aquarium te draaien.

Aan de rechterzijde van het meubel vind je een afgesloten gedeelte, waarin een los bakje staat voor osmosewater (afmeting 15 x 40 x 50 cm)

Losse lichtkap

Bij elke Aquaja Diamond Line heeft u de mogelijkheid om een losse lichtkap te bestellen, zodat er ook met een gesloten aquarium gewerkt kan worden.

De lichtkappen zijn gemaakt van een glazen omranding, bekleedt met hoogwaardige Perfect Gloss MDF-panelen. De lichtkap is voorzien van 2 gaten aan de achterzijde en is voorzien van afneembare dekselplaten (inclusief ventilatieroosters).

Afmeting: 155 x 55 x 15 cm

Let op: dit product is niet standaard inbegrepen. U dient de lichtkap indien gewenst in combinatie te kiezen.

aquaja_diamond_line_xl_wit_zonder_lichtkap