Colombo Propolis
search
  • Colombo Propolis

Colombo Propolis

€ 18,00
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

Colombo propolis 

Een spray om de wonde van een vis te beschermen na reiniging.(zoals een pleister)

inhoud 50 ml 

Aantal
Op voorraad

Nadat de wond grondig is behandeld, kan de wond worden afgedekt met Morenicol Propolis. Dit is een zeer sterk plakkende wondspray, gemaakt van bijen-propolis. Propolis staat bekend om haar sterk reinigende en voedende werking. Deze spray sluit de wond niet alleen af maar houdt deze tegelijkertijd schoon. U kunt om de dag opnieuw wondspray aanbrengen, in dit geval dient u de wond niet opnieuw met wondreiniger te behandelen, hiermee vernietigt u de door het genezingsproces aangemaakte nieuwe cellen. Zet na de behandeling de vis terug in de vijver, u kunt de vis eventueel bij het ontwaken ondersteunen met een schepnet.

Indien u meer vissen heeft met open wonden of gaten kunt u de vijver als ondersteuning behandelen met Morenicol Cytofex®. Tevens kunt u de vissen voer geven met extra vitaminen, deze kunt u aan het voer toevoegen met de Morenicol Vita-spray. Tegelijkertijd is het van belang zorg te dragen voor optimale omstandigheden waaronder de vis kan genezen. Test het water en overtuig uzelf ervan dat alle waterwaarden in orde zijn. Juiste waterwaarden zijn: pH = 7-8.5, GH = 8-12°DH, KH= 6-8°DH, Ammoniak (NH3 ) en Nitriet (NO2 ) =0 mg/l, Nitraat (NO3 ) < 50 mg/l, Fosfaat (PO4 ) < 1 mg/l.

Raadpleeg bij twijfel of wanneer de vissen ondanks de behandeling verder achteruit gaan, altijd een in vissen gespecialiseerde dierenarts.

colombo_propolis
3 Items