Aquaforest Af Carbon Boost
search
  • Aquaforest Af Carbon Boost

Aquaforest Af Carbon Boost

€ 10,15
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

Een professioneel supplement van licht verteerbare koolstof bestemd voor aquariumplanten. AF Carbon Boost is een perfecte meststof voor dagelijks gebruik. 

Zoetwater

200 Ml

Aantal
Op voorraad

Het kan zowel worden gebruikt als de belangrijkste methode voor koolstofaanvulling als als additief ter ondersteuning van een bestaande CO2-installatie. Koolstof is de basis van alle organische verbindingen, het is essentieel voor de intensieve groei van planten. Een te laag koolstofgehalte in water leidt tot remming van plantengroei en ontwikkeling. Regelmatig gebruik van AF Carbon Boost geeft planten de juiste hoeveelheid koolstof in de meest opneembare vorm, waardoor de tekortkomingen effectief worden aangevuld. AF Carbon Boost helpt het aquarium in goede conditie te houden en zorgt voor mooie, gezond ogende planten. Vanwege de pH-stabiliserende eigenschappen is AF Carbon Boost uitermate nuttig bij de bestrijding van algen. Speciaal aanbevolen voor zwaar beplante aquaria.

 

HOE TE GEBRUIKEN:

In het aquarium: voor kleine hoeveelheden planten: 1 ml AF Carbon Boost per 100 liter water per dag; voor gemiddeld aantal planten: 1 ml AF Carbon Boost per 50 liter water per dag; voor grote hoeveelheden planten: 1 ml AF Carbon Boost voor 25 l water per dag. Alleen voor aquatische doeleinden. Bescherm tegen zonlicht. Bewaren bij kamertemperatuur in een goed gesloten verpakking, buiten bereik van kinderen bewaren.

AF-90151
3 Items