Aquaforest NitraPhos Minus
search
  • Aquaforest NitraPhos Minus

Aquaforest NitraPhos Minus 200ml

€ 9,95
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

NitraPhos Minus is een unieke formule die is ontwikkeld om nitraten, nitrieten en fosfaten op biologische wijze te verwijderen uit zeeaquaria.

200 Ml

Aantal
Op voorraad

Dit preparaat initieert de metabole en celdelingsprocessen van vele soorten bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de eliminatie van voedingsstoffen die ongunstig zijn voor anthozoa. Dankzij een speciale samenstelling die bestaat uit verschillende vormen van organische koolstof, aminozuren en vitamines, verlopen alle biochemische transformatieprocessen soepel en nemen bacteriën gemakkelijk chemische verbindingen op en zetten ze om in biomassa. De bacteriële biomassa wordt dan opgevangen door de skimmer of filter, of wordt zelfs een energiebron voor organismen die in het aquarium leven. NitraPhos Minus verbetert de algemene conditie van koralen, verbetert hun kleur, bevordert hun groei door het voorkomen van het verschijnen van ongewenste algen en de ontwikkeling van cyanobacteriën.

Dosering:

Start de dosering van NitraPhos Minus met de helft van de aanbevolen dosis. De concentratie van de NO3- en PO4-parameters moet worden gecontroleerd (een of twee keer per week) en de dosis moet worden aangepast aan het niveau van NO3, PO4.

AF-90000
4 Items