Aquaforest components pro
search
  • Aquaforest components pro

Aquaforest components pro

€ 92,50
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

De formule voor de chemische samenstelling van Components Pro is gebaseerd op de HW Balling-methode, maar is gemodificeerd en verrijkt met sporenelementen die essentieel zijn voor de goede werking van een zoutwateraquarium. 

Aantal
Op voorraad

Op deze manier hebben we verkregen 3 vloeistoffen die, mits ze systematisch in gelijke hoeveelheden worden gedoseerd, voldoen aan de behoeften van koralen in magnesium en calcium, evenals in alle elementen waarvan de doses moeilijk te bepalen zijn in een huiselijke omgeving en die een zekere voorzichtigheid vereisen en systematische dosering. Het handhaven van een passend niveau van magnesium en calcium helpt de juiste hoeveelheden sporenelementen in een rifaquarium te houden (Ca 380-460 ppm, Mg 1180-1460 ppm). Voor een tank met een gemiddelde populatie harde koralen is de dagelijkse dosis ongeveer. 12 ml per 100 liter water.

Component 1 Pro bevat: Ca, Sr, Ba, Co, Mn, Cu, Fe, Zn, Ni, Cr, Mo (25 ml / 100 l met 9 ppm Ca). Component 2 Pro bevat: HCO3, F, I (25 ml / 100 l KH verhogen met 1,3 dKH, Alk 0,46 meq / l). Component 3 Pro bevat: Mg, minerale zouten en S, K, B, Sr, Li. (25 ml / 100 l, toenemend 0,76 ppm Mg). Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen gebruiken voor aquaria. Mag niet door mensen worden geconsumeerd. Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar.

AF-90804
1 Item
 

Product video  video_library