Aquaforest AF Life essence
search
  • Aquaforest AF Life essence

Aquaforest AF Life essence

€ 9,95
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

Hoogwaardig middel met nitrificerende bacteriën uit de families Nitrospirae en Nitrobacter. Speciaal geselecteerde bacteriestammen versnellen de verwijdering van ammoniak en andere giftige organische stoffen.

Zoetwater

200 Ml

Aantal
Op voorraad

Aanbevolen voor nieuw opgerichte aquaria om de stikstofcyclus te starten en een biologisch vriendelijke omgeving te creëren voor de bewoners van het aquarium. Het is ook gunstig om tijdens regelmatige waterverversingen te gebruiken om een ​​biologisch evenwicht te behouden. Het gebruik van AF Life Essence aan het begin van het aquarium versnelt het rijpingsproces aanzienlijk. AF Life Essence is perfect als aanvulling op de bacteriële flora na filterreiniging en behandeling van vissen met sterke bacteriedodende preparaten.

HOE TE GEBRUIKEN:

10 ml per 100 l (27 US gal) water dagelijks gedurende de eerste 2 weken na het opzetten van het aquarium. Schudden voor gebruik. Extra dosis wordt ook aanbevolen na verlies van vis of verhoging van de visstand en wekelijkse waterverversing. Bewaar op een droge en koele plaats uit de buurt van licht.

AF-90101
5 Items