Aquaforest starter pack
search
  • Aquaforest starter pack

Aquaforest starter pack

€ 99,95
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

Een set producten bedoeld voor het opstarten van een aquarium.

Aantal
Op voorraad

De producten zijn geselecteerd om de zorgeloze lancering van een zeeaquarium mogelijk te maken. Het zout dat in de kit zit, levert 250 liter zeewater op en de rest van de producten wordt gebruikt om een ​​snelle biologische balans in de tank te installeren. Met de AF Starter Pack producten verkort u de rijpingstijd van het aquarium aanzienlijk.

Reef Salt 8 kg (17.6 lb)

Life Bio Fil 1200 ml (40.57 fl. oz.)

Bio S 50 ml (1.7 fl. oz.)

Phosphate Minus 1000 ml (35.19 fl. oz.)

Fish V 50 ml (1.7 fl. oz.)

Carbon 1000 ml (35.19 fl. oz.)

TestPro Nitrate 1 set up to 40 tests

TestPro Alkalinity 1 set up to 100 tests

Component ABC 3×200 ml (3×6.76 fl. oz.)

KH Plus 200 ml (6.76 fl. oz.)

Reef Salt: een synthetisch zout dat bedoeld is voor de groei van koralen en de formule heeft als doel de beste omstandigheden voor zeedieren te creëren.

Life Bio Fil: Life Bio Fil is een biologisch filtermedium, dat met Bio S zal leiden tot een zeer goede initialisatie van het nitrificatieproces dat dan vrijwel onmiddellijk zal plaatsvinden. Life Bio Fil moet met een goede stroom in het filter worden geplaatst.

Bio S: Bevat speciaal geselecteerde bacteriën van Nitrospirae en Nitrobacteraceea die essentieel zijn voor de stikstofcyclus.

Fosfaat minus: effectieve ondersteuning voor de opname van fosfaat en silicaat in een zeeaquarium.

Fish V: Een multivitamine-oplossing ontworpen voor alle sier-, zee- en zoetwatervissen. Vis V bevat vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K3 en biotine, alanine, choline, cysteïne, glutamine, leucine, lysine, serine en tyrosine.

Koolstof: de korrel van hoogwaardige actieve kool. In tegenstelling tot preparaten van actieve kool met fosforzuur die op de markt verkrijgbaar zijn, wordt koolstof geactiveerd met stoom en daarom bevat het geen fosfaten.

Pro Nitraat Test: Het nitraatniveau in een rifaquarium moet tussen 2-5 mg / l zijn. De kit bevat voldoende reagentia voor ongeveer 40 tests.

TestPro Alkaliteit: de kit bevat voldoende reagens om tussen 78 en 100 tests uit te voeren met een concentratie van 6,5 tot 8,5 dKH.

Component ABC: is bedoeld om kleine tekortkomingen in micro-elementen te compenseren.

 

KH Plus: oplossing om de carbonaathardheid in zeeaquaria te verhogen. KH Plus is gemaakt om tekorten en plotselinge dalingen van de carbonaathardheid op te vullen en de ionenbalans in het aquarium te herstellen.

AF-90803
2 Items