flux rx
search
  • flux rx

Flux rx

€ 15,95
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

Flux Rx TM is eenvoudig en effectief met niveaus die gemakkelijk kunnen worden bereikt en snel kunnen worden gehandhaafd voor effectiviteit wanneer Bryopsis of Green Hair Algae aanwezig zijn.

2000 mg fluconazolpoeder 

Aantal
Op voorraad

Hoe het product te bereiden:

Schakel de skimmer uit en stop 72 uur met het gebruik van actieve kool en fosfaatverwijderaar; ze kunnen na 72 uur worden hervat, maar alle andere chemische filtratie moet tijdens de behandeling worden verwijderd. Filtersokken worden aanbevolen als hulpmiddel bij het schoonmaken van het aquarium. Niet gebruiken als u macroalgen of een refugium heeft. Wacht 10 tot 14 dagen voor resultaten.

Hoe het product te gebruiken:

Inhoud: 1 container met 2000 mg fluconazolpoeder en 2 plastic schepjes: 1 lg (1cc / 25 US Gal) 1 sm (.15cc / 5 US Gal). Bij het doseren moet de grote schep vlak zijn en de kleine schepjes rond / royaal.

Geïndiceerd voor gebruik op sieraquaria en vissen, is NIET VOOR MENSELIJK GEBRUIK en niet te gebruiken voor de behandeling van voor menselijke consumptie bestemde vissen. In geval van accidentele overdosering in het aquarium kan de medicatie worden verwijderd met Clear Fx Pro.

flux_rx
3 Items