Flatworm Rx
search
  • Flatworm Rx

Flatworm Rx

€ 22,40
Inclusief belasting Levering tussen 2 - 3 werkdagen

Flatworm Rx is een uitzonderlijk snelle, veilige en effectieve behandeling voor platwormen in uw rif of alleen voor vissen zoutwater aquarium. Dit innovatieve product voorkomt verstoringen in de biologische processen en koraaldegeneratie veroorzaakt door platwormen. De nieuwe krachtige oplossing bereikt gebieden met lage stroming tussen koralen en achter rotsen. Dit product bevat geen chemicaliën, antibiotica of pesticiden. Reef veilig. Makkelijk te gebruiken. Geen chemicaliën. Geen antibiotica. Dierenarts goedgekeurd.

Aantal
Op voorraad

Hoe het product te bereiden:

Flatworm Rx is verpakt in poedervorm om 100% sterkte te garanderen bij het eerste gebruik. Verwijder de schroefdop van de fles. Vul de meegeleverde fles met poeder langzaam en voorzichtig voor ongeveer 98% met R.O. (omgekeerde osmose) water. Laat wat ruimte in de fles voor de druppelteller. Pak de meegeleverde druppelteller en klik deze op zijn plaats in de flesopening. Bedek de druppelteller met een schroefdop en draai stevig vast. Schud de fles goed totdat het poeder binnenin volledig is opgelost en het korrelige poeder niet meer zichtbaar is. Het product is nu klaar voor gebruik.

 

Hoe het product te gebruiken:

Hevel zoveel mogelijk platwormen uit voordat u gaat doseren. Voeg 4 druppels Flatworm Rx toe voor elke 10 gallons (37,9 liter) water. Dien niet meer dan één behandeling in een periode van 24 uur in. Voor het beste resultaat voegt u één druppel per keer toe in gebieden met een hoog debiet. Stop niet met het gebruik van koolstof of eiwitafschuiming bij het toevoegen van dit product. Platwormen zijn uiterst giftig voor aquariumbewoners. Het is erg belangrijk om 25% water te verversen zodra de resultaten zichtbaar zijn. Hevel zoveel mogelijk platwormen weg bij het verversen van het water. Herhaal de behandeling indien nodig.

flatworm_rx
1 Item